Buskerud Bildende Kunstnere


SAF

Strømsø AtelierfellesskapSAF åpnet dørene 1. august 2017 og er et kunstnerdrevet initiativ administrert av BBK med støtte fra Buskerud Fylkeskommune.

Det er satt av generøse arealer til fellesverksteder som kan benyttes fritt av leietagerne. Disse arealene vil romme verktøy, maskiner og annet utstyr. Fellesverkstedene utvikles i tråd med brukernes behov, og er tenkt finansiert ved økonomisk støtte fra eksterne samarbeidspartnere som Kulturrådet, Lychefondet, Sparebanken Øst mm. Atelierene deler kjøkken med enkel innredning og en spiseplass. Det er personheis i bygget som kan benyttes av leietagere og besøkende med særlig behov.

På grunn av beliggenheten som er tre steinkast unna Drammen stasjon er det enkelt å komme seg på jobb via kollektivtilbud.

SAF er Buskeruds klart største samling av kunstnere under ett tak. Det vil bli et naturlig fokuspunkt for produksjon, faglig utvikling, seminarer, work-shops og publikumsrettet aktivitet.

For tiden er det ingen ledige atelierer på SAF, men hvis du ønsker å bli en del av atelierfellesskapet, kan du fylle ut søknadsskjemaet og sende det til oss, så setter vi deg på en venteliste. Dersom et atelier blir ledig, behandler og besvarer vi søknaden din.

Eksterne brukere kan leie seg inn på prosjektbasis. De vil kunne benytte fellesverkstedet, få tilgang til arbeidsbord/kontorplass og låsbart skap.

Spørsmål rettes til: post@safdrammen.noSe utlysningsbrosjyren for mer info og bilder:  Stromso Atelierfellesskap.pdf
SØKNAD OM ATELIER I STRØMSØ ATELIERFELLESSKAP (SAF)
Navn:
Gateadresse:
Postnummer:
By/sted:
Mobil:
Telefon:
E-post:
Gjenta-post:
Oppgi din hjemmesideadresse: (skriv "har ikke hjemmeside", hvis så er tilfelle):
Er du medlem av NK?


Er du medlem av BBK?


Beskrivelse av kunstnerisk aktivitet (teknikk, maskinbruk, støy, håndverk osv):
Eventuelle tilleggsopplysninger:


Legg ved CV:
Du skal få opp en bekreftelse når du har trykket "Send søknad", og du vil også motta en automatisk generert e-post.

Created with FormToEmail